Jordi Flores ha presentat el Cicle de Teatre Escenes Locals


escenasEl regidor de Cultura, Jordi Flores, ha ofert la tarda d’aquest dimecres una roda de premsa per presentar l’11a edició del Cicle de Teatre Escenes Locals, que acostarà la programació teatral dels grups de teatre amateur de Terrassa a tots els barris de la ciutat. A l’acte ha participat també Sílvia Bartés, membre de PAM Teatre, en representació de les companyies participants al cicle. Adjuntem imatges.

Escenes Locals és un cicle de teatre vocacional impulsat per l’Ajuntament de Terrassa que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer a tots els barris de la ciutat els muntatges de les companyies locals. La propera edició es desenvoluparà de l’1 d’abril al 18 de juny amb un total de 13 espectacles a vuit espais diferents.

Fotos: Ajuntament de Terrassa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s