El Jazz europeo presenta sus mejores figuras en el Nova Jazz Cava


jazzDesde este jueves, hasta el sábado, el Nova Jazz Cava ofrecerá en sus instalaciones a destacadas figuras del jazz europeo. Este jueves, por ejemplo, el músico galo Michel Portal Trio’s, se hará acompañar de una leyenda viva del jazz, el batería Daniel Humair, así como de Bruno Chevillon al contrabajo.

Este es el programa que ofrece el Nova Jazz Cava en el marco del 36er Festival Jazz Terrassa 2017:

Michel Portal Trio
dijous, 30 març, 2017 – 22:00

De l’escena europea destaca la participació del músic francès Michel Portal que visita per tercera ocasió Terrassa on va debutar l’any 1989 amb Egberto Gismonti, Charlie Haden i Nene, i on posteriorment s’estrenava a la Nova Jazz Cava a duo amb Richard Galliano el 2004.

Antonio Serrano “Tootsology” + Ignasi Terraza Trio & Luigi Grasso “Looking Back and Forward”
divendres, 31 març, 2017 – 22:00

La vetllada del 31 de març a la Nova Jazz Cava presenta un doble concert. Per començar, una producció exclusiva del Festival amb el tribut que l’harmonicista Antonio Serrano oferirà al seu ídol, el recentment desaparegut mestre Toots Thielemans, amb qui va compartir l’escenari de la Nova Jazz Cava a la 27a edició del festival vallesà. La segona proposta presenta al jove i prometedor saxofonista italià Luigi Grasso de la mà del sòlid pianista català Ignasi Terraza. Un repertori abocat als grans mestres del bebop.

Baldo Martínez Cuarteto Europa
dissabte, 1 abril, 2017 – 22:00

El projecte Cuarteto Europa planteja un pas més en la carrera de Baldo Martínez dins del jazz contemporani gràcies al seu treball amb músics units pel moviment jazzístic contemporani europeu des de diversos àmbits estètics i geogràfics. El seu desplegament musical està carregat de personalitat, tècnica, i qualitat, i marcat per l’experiència dels quatre integrants de la formació.

Vi & Jazz amb Martiartu · Gil Duet
dijous, 30 març, 2017 – 20:00
L’Alegria del Teatre

“Jazz Vocal” amb The Hanfris Quartet + Oriol Gonzàlez Crazy Trio
Concert Familiar
divendres, 31 març, 2017 – 19:00
Centre de les Arts Vapor Gran

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s