Oberta la convocatòria per poder accedir a les prestacions per al pagament del lloguer


VIVIENDAAhir 3 d’abril, es va obrir la convocatòria per poder accedir a les prestacions per al pagament del lloguer i ha començat així el període per poder presentar les sol·licituds a aquest servei. Aquestes prestacions són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats i a qui el cost de l’habitatge pugui situar en risc d’exclusió social residencial.

Aquestes prestacions estan adreçades principalment a:

Titulars de contractes celebrats a partir de l’1 de novembre de 2016, obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre (termini de presentació de sol·licituds fins el 31 d’octubre de 2017).

Beneficiaris de la prestació adreçada a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària (termini de presentació de sol·licituds fins el 31 d’octubre de 2017).

Des del Consell Comarcal s’està treballant per poder gestionar aquests ajuts.

Les persones aptes per rebre aquestes prestacions s’hauran d’adreçar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge que els pertoqui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s