Largo fin de semanal musical en el Nova Jazz Cava


jazzSergi Sirvent Smooth Trio

dijous, 11 maig, 2017 – 22:00

Funkystep & The Sey Sisters “A Matter Of Funk”

Concert al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet!

divendres, 12 maig, 2017 – 21:00

FUNKYSTEP neix al 2006 en format de septet amb l’objectiu de retre homenatge als grans artistes de la música negra i comença a recórrer gran part de la geografia catalana, destacant l’actuació al Voll Damm Festival de Jazz de Vic. Al 2009 la banda incorpora a Kathy i Yolanda Sey, les 2 germanes de la cantant original Edna Sey, passant a dir-se FUNKYSTEP & THE SEY SISTERS i oferint un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de Soul, Groove i Funk.

THC Trio Feat. Moisès Solé

divendres, 12 maig, 2017 – 22:30

Els integrants d’aquest clàssic trio de jazz s’han trobat reiteradament en diferents jams i concerts de la ciutat. Des del 2005 que treballen junts així que ja fa un temps que el trio ha anat agafant forma per tal de poder oferir un repertori complet d’standards variats a ritme de jazz, latin, bossa…

Últimament han anat col.laborant amb Moisès Solé, amb qui han preparat un repertori ben especial amb temes de J.S. Bach, O. Peterson, M. Camilo o D. Brubeck.

Big Mama Montse Band – Seed Of Love

Nou Cd!

dissabte, 13 maig, 2017 – 22:30

Big Mama Montse publica SEED OF LOVE (2017, Gaztelupeko-Hotsak) després de quasi dos anys trepìtjant fort amb la seva .Band diversos escenaris catalans ( Festival de Blues de Rubí, Drag The Blues Festival de BCN, Nits de Blues al Poble Espanyol -BCN-, Festival de Blues d’Albatàrrec, Golden River Blues Festival de Riudaura), estatals ( Hondarribia Blues Festival, Burlada Blues Festival, Elizondo Blues Festival) i internacionals (25è Aniversari d’Amals Blues Festival de Suècia).

Coriolà

diumenge, 14 maig, 2017 – 20:00

Torna Coriolà. La banda del Maresme publicarà, el 20 de gener, el seu segon disc, La tremolor, on proposen un pas més enllà en la sonoritat del grup: textures més elèctriques, ritmes més contundents i, per primera vegada, pinzellades d’electrònica. Un treball on es confirma la voluntat inconformista de la banda.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s