Imprudentes al Kau de les Fades


imprudentesNota de premsa.- El grup Imprudentes tanca el primer cicle de concerts-vermut al Kau de les Fades, (Parc Vallparadís). El concert serà aquest dissabte 27 de maig a la 1 del migdia.

El rock de Imprudentes 

Imprudentes es forma a Lleida de la mà del terrassenc i impulsor de diversos projectes musicals, Javier Sólo (guitarra y veu), David Díaz (bateria), Jordi Vidal (baix), Guillem Revés i Andrés Maderal (guitarres). Es tracta de músics de conegudes formacions de Barcelona i Lleida que han unit la seva experiència i gust per entomar aquest nou projecte.

L’any passat el grup va editar el seu primer disc, Parece mentira (Microscopi, 2016). Aquest primer treball va ser enregistrat als estudis Phonorec de Lleida i masteritzat a Catmastering de Manresa.

Totes les cançons, 10 en total, estan escrites per Javier Solo. El músic es caracteritza, entre d’altres coses, per l’enginy i la capacitat de convertir les lletres en una combinació de sàtira i humor molt exquisita. Els texts parlen de temes relacionats amb l’amor i l’odi, de l’imparable sobreescalfament global de la terra (i també el les persones, a les que més els bull la sang).

El disc compta amb la col·laboració del músic, poeta i escriptor Daniel Higiénico que en clau irònica reflexiona sobre el canvi climàtic i les seves posibles causes.

En concert és una proposta enèrgica i reflexiva, amb tornades que conviden al públic a participar de les melodies.

Una col·laboració especial per aquest dissabte

La gira “Hierven las calles” fa parada a Terrassa amb una col·laboració ben especial, la de la cantant xilena afincada a Catalunya Anku Maywa que posarà la veu en algunes cançons del directe d’aquest dissabte.

Anku Maywa forma part del grup musical xilè Mi concepto de color i comparteix altres projectes musicals a Catalunya.

Paral.lelament, el músic Javier Solo està preparant un nou treball en solitari que veurà la llum a finals d’any amb la col.laboració especial de més de 40 músics de tot l’estat espanyol. El nou disc portarà per nom “Mejor sólo y bien acompañado”.

Imprudentes són:

Javier Sólo, guitarra i veu

Andrés Maderal, guitarra

Jordi Vidal, baix

Anku Maywa, veu

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s