Agenda de la Nova Jazz Cava


JazzMiyagi Trio

dijous, 8 juny, 2017 – 22:00

Miyagi Trio és un projecte format per tres músics estudiants, influenciats per la música de figures com Bill Evans, Paul Bley, Keith Jarrett, o Herbie Hancock, fins a músics més recents, com Aaron Parks. El trio tracta la improvisació des de l’interplay, el diàleg, escoltant-se mútuament, proposant idees, i deixant que es transformin en una altra cosa. El projecte parteix d’un repertori que combina arranjaments de temes coneguts, estàndards, amb algunes composicions originals.

Entrada Gratuïta!

Divadams

divendres, 9 juny, 2017 – 22:30

Divadams treballa amb les seves dues grans passions: el jazz i la poesia. Es tracta d’un projecte interessant, molt fresc i amb molt de ritme, que estableix una forta comunicació amb el públic. Poesia en jazz es basa en una selecció de poetes catalans, aplicant-hi el llenguatge del jazz. Les

composicions i els arranjaments son de Loni Geest.

La selecció dels poemes correspon a poesies i poetes que, d’alguna manera estan relacionats amb les cantants sigui per relació o per passió.

Tòfol Martínez Band

Nou Cd! – “No Panic!” (Espiral Records, 2017)

dissabte, 10 juny, 2017 – 22:30

Aquest és el nou CD + DVD de Tòfol MARTÍNEZ BLUES BAND. Una imatge sonora del que s’està coent aquesta banda de blues.

El 20 d’octubre de 2016 la Tòfol Martínez Blues Band va aparèixer als estudis SoundClub del Lluís Costa a Salt, i en una sessió d’una sola tarda van gravar alguns dels temes que sonen en els seus concerts. Ho van fer en àudio i també el van registrar tot en vídeo.

La filosofia d’aquest àlbum és: Sense por !!! Es poden fer les coses amb por o amb amor. Amb por no és una opció! No panic!

Entre Flamencos

diumenge, 11 juny, 2017 – 20:00

Rubén Lorente i Jonathan Maqueda s’uneixen a Entre Flamencos, un projecte amb la unió d’aquests dos guitarristes de Terrassa, on cadascú aporta la seva forma de tocar i acompanyat de músics de Barcelona, cantaores, bailaores, percussionistes… No t’ho perdis a la Nova Jazz Cava.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s