L’espectacle internacional ‘Cutting Edge’ és l’encarregat d’inaugurar la temporada del CAET


caetNota de premsa.- Avui s’ha presentat la programació de la nova temporada teatral del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa amb Pep Pla, director del CAET, Ricard Torrens, representant de La Xarxa i Jordi Flores, regidor de cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

Jordi Flores ha destacat la bona ocupació del primer semestre, que ha mantingut el nivell amb un 94% d’ocupació durant la temporada de gener-juny 2017 i el premi atorgat a Claudia, coproducció del CAET amb La conquesta del Pol Sud, que es va endur el Premi Serra d’Or 2017.

La nova programació consta d’una gran estrena internacional: l’espectacle Cutting Edge del finlandès Kalle Nio i combina grans èxits teatrals com Terra Baixa amb Lluís Homar, La Treva amb Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula o Art amb el trio Arquillué, Orella i Villanueva, amb propostes d’autoria contemporània com Simone de Daniela Feixas, La sorpresa del roscón, una comèdia d’Elvira Lindo, o You Say Tomato, el musical de petit format de Joan Yago.

ESPECTACLES TENETEROS

Cutting Edge – ESTRENA A ESPANYA

Dj. 28 de setembre l 18h l Teatre Principal

La companyia WHS dirigida per Kalle Nio ha revolucionat el panorama escènic finlandès i han esdevingut un referent internacional. Entre l’humor negre i la tragèdia minimalista, Cutting Edge combina la màgia, el barroquisme, la dansa contemporània i les arts visuals en una peça que explora la part més brutal de la nostra cultura.

L’espectacle és una reflexió sobre la identitat i el seu origen, sobre per què la mutilació de cossos ha estat sempre el número estrella dels espectacles de màgia, sobre el significat simbòlic de tallar un cap i de com podem aprendre de la nostra humanitat a través d’un acte tan inhumà.

Les Esqueiters – ESTRENA A ESPANYA

Dv. 29 de setembre l 22h l Teatre Principal

Les Esqueiters és una nova producció del Théâtre de l’Archipel. Nao Albet i Marcel Borràs ens porten el seu espectacle renovat després de la residència al teatre de Perpinyà.

A Les Esqueiters un grup de patinadors i un de filòsofs intercanvien coneixements – els filòsofs iniciaran els patinadors als clàssics i a l’humanisme i els patinadors entrenaran als filòsofs en els moviments corporals- en una trobada reveladora que desvetlla un objectiu comú: la recerca de la llibertat.

GRANS ÈXITS

Un dels plats forts de la programació teatral sempre són els grans èxits. Grans noms que han triomfat durant la temporada i que en Pep Pla repesca perquè també facin parada i es puguin gaudir a Terrassa. Aquesta nova temporada no podien faltar:

Art

Ds. 21 d’octubre l 18h i 21h l Teatre Principal

El gran èxit internacional de Yasmina Reza interpretat per un repartiment de luxe: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Després d’una temporada d’èxit al Teatre Goya, ara arriba a Terrassa.

Una comèdia que utilitza un quadre blanc com a pretext per a parlar de l’amistat gràcies a una dramatúrgia que funciona amb la precisió d’un rellotge suís.

Terra Baixa

Dg. 5 de novembre l 18h l Teatre Principal

Terra Baixa és “el nostre trosset de Shakespeare”, explica Homar.

Després de fer de Manelic als 16 anys va decidir ser actor. El 1990 hi tornà dirigit per Fabià Puigserver. Ara, Lluís Homar assumeix tots els papers del clàssic de Guimerà. Una interpretació que passarà a la història i que li ha valgut el Premi Butaca i el Premi MAX 2015 al millor actor. Ara ens visita a Terrassa en una cita ineludible.

La treva

Dg. 19 de novembre l 18h l Teatre Principal

Julio Manrique dirigeix una brillant història d’amor, guerra i amistat amb Clara Segura com a protagonista. És La treva, una obra sobre la vida d’una prestigiosa fotògrafa de guerra enganxada a l’adrenalina del front. Quan la vida l’obliga a fer una pausa, ella i el seu company es replantegen el seu projecte de vida i de parella. Es donaran un any de treva per a que cadascú decideixi, finalment, què vol fer amb la seva vida.

AUTORIA CONTEMPORÀNIA

Simone

Dg. 8 d’octubre l 18h l Teatre Alegria

Quan res és el que sembla, el discurs feminista pot emergir de la veu més retrògrada? La història de l’Iris, una prostituta de cinquanta anys, rep a trucada de la Simone, que reclama els seus serveis. Una proposta que desafia tot allò establert de la mà de l’autora Daniela Feixas, dirigida per Ramon Simó i protagonitzada per Anna Güell.

La sorpresa del roscón

Dg. 12 de novembre l 18h l Teatre Alegria

La sorpresa del roscón és un monòleg d’Elvira Lindo. Ara es presenta en una nova versió de Paco Mir, director i actor de Tricicle. Es tracta d’una reflexió d’una dona, interpretada per Assun Planas (Merlí), que intenta comprendre en quin moment de la vida va començar a equivocar-se. Una comèdia crítica amb el Nadal i les expectatives que tenim sobre la família.

You say tomato

Dg. 26 de novembre / 18h / Teatre Alegria

Una petita gran història d’amor. És el musical de petit format You say tomato escrit per Joan Yago i interpretat per Anna Moliner i Joan Negrié. Una tragicomèdia àcida del dia a dia que s’ha convertit en un fenomen teatral gràcies al boca-orella i que ha estat Premi Crítica Serra d’Or de Teatre 2015.

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

De la mà de La Xarxa ens arriben totes aquestes propostes!

La Ventafocs

Dg. 15 d’octubre l 18h l Teatre Principal

Una nova versió musical del conte popular, amb els personatges coneguts per tothom i algunes sorpreses.

Moments màgics

Dg. 22 d’octubre l 18h l Teatre Principal

Jocs d’ingeni, humor i un toc de romanticisme en plena penombra, convertiran cada moment en pura màgia amb Charlie el Mag.

Tandarica Circus

Dg. 12 de novembre l 18h l Teatre Principal

Un espectacle de retro-balkan-rock’n’roll-circus. Números i diàlegs inversemblants per un espectacle de circ absurd de ritme trepidant per a totes les edats i per morir de riure.

La rateta

Dg. 26 de novembre l 18h l Teatre Principal

L’avioneta de l’Alice, la Kate i la Fiona ha fallat i han caigut enmig d’una granja abandonada. Però de seguida descobreixen que no estan soles i que en aquesta granja habita un animaló a qui li agrada tenir l’escala ben neta.

Sol amb lluna

Dg. 3 de desembre l 18h l Teatre Alegria

El sol veu les coses clares com la llum del dia però a la lluna ningú s’atreveix a enganyar-la. Així que junts s’explicaran una pila d’històries divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s