Nova Jazz Cava


jazzConcert al terrat del MHC a Barcelona!

dimecres, 12 juliol, 2017 – 22:00

La fusió d’una sonoritat moderna que alhora no s’allunya de l’essència musical d’ambdós generes inspiren la seva música. NTP New Tango Project, és una proposta original capaç de captivar a un públic divers atret per les arrels de la música argentina i l’essència del jazz, dos gèneres que avui dia son considerats com l’aportació més important a la cultura musical universal provinent d’ambdós extrems del continent americà. Una sonoritat rica en matisos i en la que es fusionen el tango i el jazz a través de composicions pròpies i un pessic de rock.

Casi el mejor trio de tu vida

Casi El Mejor Trio De Tu Vida

Concert Especial Swing Ballable

dimecres, 12 juliol, 2017 – 22:00

Alba Pujals

Alba Pujals Grup

dijous, 13 juliol, 2017 – 22:00

Entrada Gratuïta!

Ray Colom

Ray Colom “Steel”

divendres, 14 juliol, 2017 – 23:00

El multi premiat trompeta, compositor i productor Raynald Colom presenta a Terrassa el seu nou projecte Steel: una proposta que representa un canvi radial en el so de Colom, conegut per àlbums com “Evocacion” (Millor àlbum 2010 per Cuadernos de Jazz) o “Rise” (Àlbum Revelació a Jazz Magazine). “Steel” presenta la incorporació del guitarrista David Soler, artista que aporta un so més contemporani  i agressiu, a la proposta que mostra influències del flamenc, el rock i la música negra americana.

Sinatra at the Apartment

Jordi Rabascall Quintet “Sinatra at the Apartment”

dissabte, 15 juliol, 2017 – 23:00

Aquest ni és el Sinatra de les grans orquestres ni és el Sinatra de les llums de Las Vegas. És un Sinatra íntim, en petit format,  com si el poguéssim convidar a l’apartament on vivim i ensenyar‐li com hem viscut nosaltres la seva música.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s