Agenda Nova Jazz Cava


jazzValentí Moya & Joan Pau Cumellas Trio

Concert al terrat del MHC a Barcelona!

dimecres, 2 agost, 2017 – 22:00

Presentació Nou Cd “Coincidences”

Proposta de jazz amb aroma francès i reminiscències gitanes per a una vetllada en la que el swing i la música clàssica europea van de la mà sota la revisió contemporània que proporcionen dos dels músics més destacats de la nostra escena. Adaptats perfectament al repte d’agermanar sonoritats, el guitarrista Valentí Moya i l’harmonicista Joan Pau Cumellas destaquen per la seva qualitat i virtuosisme contrastat en la seva dilatada trajectòria personal i en diverses col·laboracions en concerts i enregistraments.

Judit Neddermann

Concert al terrat del MHC a Barcelona!

dimecres, 9 agost, 2017 – 22:00

Diuen d’ella que té àngel, té màgia, té swing, té charm…nosaltres la tindrem protagonitzant el concert de cloenda del cicle d’estiu “Òrbita Jazz” al Museu d’Història de Catalunya. Judit Neddermann ens presenta el seu segon disc en solitari “Un Segon” (Satelite K 2016), un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Ens trobem davant de cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s