seu_1Como una clara demostración de que las tácticas fascistas se están apoderando en las formas en esta crisis generada por el intento de realizar un referéndum ilegal para decidir la ruptura de Catalunya con Europa, este jueves desconocidos han atacado la sede del PSC Terrassense situada en la calle de La Rasa.

La fachada del local ha sufrido pintadas y la pega de carteles favorables al referéndum impulsado por la pequeña y mediana burguesía catalana y el extremismo de los antisistema, pasando por el limbo ideológico de una extraña izquierda republicana, que abrazan el secesionismo.

Se da el caso que el alcalde socialista de esta ciudad, Jordi Ballart, aunque no facilitará locales municipales, sí permitiría que se realizara el referéndum.

COMUNICADO DEL PSC ANTE ESTE ATAQUE

L’agrupació local socialista de Terrassa lamentem i condemnem els atacs dels quals ha estat objecte la nostra seu del carrer de La Rasa a la nit d’ahir, dimecres 20 de setembre. Al voltant de les deu de la nit, un grup de persones va procedir a l’enganxada d’alguns cartells a la façana de la seu favorables a la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre i a favor de la independència. Tot seguit, un petit grup de 4 persones van escriure “Putos fachas” i dibuixar l’esvàstica a la porta, i van trencar el vidre amb un martell.

Aquest atac, a banda d’un acte vandàlic realitzat per uns individus que no representen l’esperit pacífic i cívic de la gran majoria que legítimament es mobilitza aquests dies, suposa una agressió no només a un partit polític, si no als valors democràtics i de llibertat en els que tots volem viure. Creiem que cal defensar i preservar totes les institucions democràtiques, ja que aquestes són el reflex de la voluntat dels ciutadans, i els partits polítics representem al màxim aquests anhels. Malauradament, aquesta nit les idees de molts ciutadans de Terrassa ha estat atacades.

Volem fer una crida a la calma i al diàleg. La greu situació que estem vivint no se solucionarà ni amb repressió ni amb agressions d’aquest tipus. Manifestem, un cop més, que la solució ha de venir de la política, cosa que els dos principals responsables de la situació, els governs de l’Estat i de la Generalitat, no han fet durant tot aquest temps.

Foto de la web del PSC de Terrassa

Anuncios