MANIFEST DE LA CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA


camara1La Cambra de Comerç de Terrassa manifesta el suport a les institucions de la Generalitat de Catalunya, en coherència amb el seu posicionament manifestat el 2012 en favor d’una negociació per al desenvolupament econòmic, polític i social de Catalunya, l’adhesió al Manifest del Far el 2014 i l’Adhesió al Pacte Nacional pel Dret a decidir al març del 2017, i per tant lamenta els esdeveniments succeïts aquest dies que limiten els drets i les llibertats públiques.

Aquests fets mostren la manca de voluntat de diàleg per trobar solucions acceptables al majoritari desig de la població de Catalunya de poder pronunciar-se sobre el seu futur i, deterioren seriosament la possibilitat d’una futura entesa i el prestigi d’Espanya i Catalunya a l’exterior.

Així doncs la Cambra fa costat a les institucions de la Generalitat de Catalunya en defensa de l’autogovern i de l’expressió de la voluntat majoritària dels catalans.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s