El Consell Comarcal enriquecerá a sus trabajadores


consellNota de premsa.- El Ple del Consell Comarcal ha aprovat avui dijous per unanimitat la proposta d’incrementar en un 1% les retribucions que perceben els treballadors i treballadores de l’ens comarcal. La proposta es preveu aplicar en la nòmina del mes d’octubre i amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2017. Afectarà al personal laboral, funcionari, eventual i directiu del Consell. Avui el Ple també ha aprovat la modificació del crèdit del pressupost comarcal 2017 per afrontar aquest increment.

L’increment salarial arriba als màxims que preveu la Llei 3/2017, de 27 de juny de Pressupostos Generals de l’Estat, que fixa per a l’exercici 2017 un llindar límit d’increment de l’1%. La Disposició Addicional 23 dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a aquest 2017, aprovats el passat 30 de març, preveien la possibilitat d’incrementar les retribucions sempre amb l’autorització prèvia i en les quantitats que determinés l’Estat.

El Ple del Consell Comarcal també ha aprovat avui el Compte General de l’exercici 2016. S’ha comptat amb els vots a favor dels grups comarcals del PSC, PDCAT i ERC i l’abstenció dels grups de l’Entesa, CUP-CAV, Ciutadans i PP.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s