jazzTxus Costalago Grup

dijous, 12 octubre, 2017 – 22:00

Entrada Gratuïta!

 

Carles Pineda

Terrassa Hard Bop Reunion

divendres, 13 octubre, 2017 – 22:30

De l’escena local arriba nova formació, la flamant Terrassa Hard Bop Reunion que ens presenta un projecte amb molta trempera i un repertori de temes d’Horace Silver (1928-2014), Cannonball Adderley (1928-1975) i Bobby Timmons (1935-1974), entre d’altres gemes de l’època del hard bop. Als nous lleons del jazz egarenc, Jofre Alemany, Oriol López-Calle, Xavi Castillo i Sergi Torrejón, s’hi sumà per a l’ocasió  la veterania d’un altre dels músics vallesans més sol.licitats, el sabadellenc Carles Pineda. Una banda intergeneracional repleta d’esperit jazzístic.

 

Ramiro Pinheiro Sextet

Alma Brasileira

Nou Cd!

dissabte, 14 octubre, 2017 – 22:30

Alma Brasileira és un veritable viatge. Una peregrinació feliç i plena de sorpreses pels ritmes de Brasil, que es tradueix en una forma particular de sentir la seva cultura. Aquest sextet es llueix tant en les composicions com en la delicadesa dels arranjaments i les interpretacions  talentoses dels seus integrants que transiten pels camins que ha obert el jazz i la improvisació, recreant-se en la interacció i la diversitat de ritmes, respirant alhora homogeneïtat en el concepte i amb un vernís que aconsegueix un brillo rodó. Alegria i tristor.

Anuncios