jazzTxus Costalago Grup

dijous, 26 octubre, 2017 – 22:00

Entrada Gratuïta!

Santi De La Rubia

Santi de la Rubia Trio

“Broken Line” Nou Cd!

divendres, 27 octubre, 2017 – 22:30

Santi de la Rubia presenta el seu nou treball “Broken Line”  Carta Blanca de l’Estival de Jazz 2017 acompanyat d’una base de luxe amb Roger Guitiérrez a la bateria i Marc Cuevas al contrabaix. En aquesta proposta conflueix el jazz més contemporani i l’energètica influència del Hard Bop combinat amb el talent d’aquest saxofonista que s’ha consolidat com una de les referències del jazz a casa nostra.

Horacio Fumero

Bover & Fumero Duet

“Vint Anys” Nou Cd!

dissabte, 28 octubre, 2017 – 22:30

De les novetats editades enguany a casa nostra destaquem el títol “Vint anys”, el temps des de que Horacio Fumero i Albert Bover van enregistrar el seu primer àlbum en format de duet pel segell barceloní Fresh Sound New Talent. Per celebrar-ho han decidit tornar a l’estudi amb nous temes, un repertori que podreu degustar en directe a la Nova Jazz Cava. Un concert de gran nivell interpretatiu amb dos dels jazzmen més internacionals de la nostra escena.

Anuncios