jazzTro Feat. Adrià Plana

dijous, 2 novembre, 2017 – 22:00

Entrada Gratuïta!

Dave Riley

Dave Riley & Tota Blues Band

divendres, 3 novembre, 2017 – 22:30

Dave Riley nascut a Mississippí (1949) i criat a Chicago recorrerà la geografia espanyola al llarg de tres setmanes. A Terrassa el guitarrista i cantant oferirà el seu únic concert a la província de Barcelona acompanyat per la Totablues Band i el guitarrista José Luis Pardo, una privilegi pels amants del “Real Blues”.

Xavi Torres Trio

“Unknown Past” Nou Cd!

dissabte, 4 novembre, 2017 – 22:30

Xavi Torres, un dels músics més destacats i amb major projecció del panorama jazzístic nacional, presenta a Terrassa “Unknow Past” amb el seu trio que arrasa als principals festivals i clubs europeus.

El pianista tarragoní ha estat seleccionat com a Young VIP 2017 d’Holanda, el que implica una gira de 12 concerts a les sales i festivals més importants del país, com el North Sea Jazz Festival, Transition Festival o la sala Bimhause.

The Wedding Present

Terrassa Música Moderna!

diumenge, 5 novembre, 2017 – 20:00

The Wedding Present és un dels grups més representatius del pop alternatiu britànic de les últimes dècades. Creat el 1985 a Leeds després de la dissolució de la banda Lost Pandas, la trajectòria del grup ha estat influenciada per altres bandes com The Fall, Buzzcocks i Gang of Four entre d’altres. En el transcurs dels anys hi ha hagut diversos canvis en la formació sent el vocalista i guitarrista: David Gedge, l’únic membre que queda dels primers integrants. Ells són els autors de discos essencials per entendre l’indie pop com “George Best” o “Seamonsters” entre d’altres.

Anuncios