jazzTro Feat. Gorka Benítez
dijous, 9 novembre, 2017 – 22:00
Entrada Gratuïta!

Ivo Sans
Ivo Sans Isc + Rita Payés
“Pragmata” Nou Cd!
divendres, 10 novembre, 2017 – 22:30
El fet que ISCCJMKMB no es pugui pronunciar, no és una casualitat. No importa qui estigui al davant del col.lectiu, ni qui dalt o al costat… Qui mana és sempre la música, o encara, el so.

Ramon Fossati Glowing Trio
Ramon Fossati Glowing Trio
“Kaleidophonic”
dissabte, 11 novembre, 2017 – 22:30
Ramon Fossati presenta un nou repertori acompanyat de dues figures rellevants del jazz català: el contrabaixista argentí Horacio Fumero i el bateria David Xirgu.
La gran complicitat entre els músics d’aquesta formació ha permès a Ramon Fossati trobar un brillant equilibri entre composició i improvisació, la interacció ideal per a unes noves composicions que transiten pel llenguatge de jazz fins a obrir-nos a una innovadora proposta que incorpora nous tractaments rítmics i tímbrics en un deliciós diàleg a tres bandes.

Renaldo & Clara
Renaldo & Clara + Pavvla
Terrassa Música Moderna!
diumenge, 12 novembre, 2017 – 20:00
Els motllos són per trencar-los. Ja sabíem que Renaldo & Clara era un gran grup de pop, però dins el pop també es poden fer girs i en aquest cas ens sorprenen amb una veritable filigrana. Dues paraules: llum i color. La vida és una tómbola –bé, potser ens hem passat amb l’analogia…- i toca dir adéu a la malenconia per mirar cap a fora. I regalar-nos unes cançons que fins i tot podrien travessar la boira hivernal de Lleida.
“Ha estat trobar el final d’un laberint

Anuncios