ayuntamientoSolidaritat Catalana de Terrassa lamenta la persecució dels 2 consellers terrassencs del govern legítim català i aplaudeix la coherència de l’Alcalde de Terrassa i els 5 regidors que l’han seguit. 

Arran dels darrers esdeveniments succeïts a l’Ajuntament de Terrassa, Solidaritat Catalana de Terrassa es complau de la decisió presa tant per l’alcalde com pels 5 regidors més que han dimitit un cop s’han adonat, per fi,  que el seu partit ha estat còmplice de l’aplicació de l’article repressor anomenat 155 i ha contribuït, per tant, a l’opressió del nostre Govern legítim escollit a les urnes el 27s.”

Ara que ells abandonen el govern local, els desitgem molta sort en l’àmbit personal i professional.

Actualment el govern local, ha quedat descobert i amb una incògnita molt desconcertant sobre de quines maneres o formes s’esdevindran per a governar la nostra ciutat.

Aquesta secció local, vetllarà i demana des d’aquestes línies, que el govern que entri sigui de caire sobiranista on hi hagi una alcaldia i regidors de govern dels partits polítics, TEC, ERC PDECAT i CUP. Obrint així a nous canvis de maneres de fer política i trencant amb l’hegemonia de més de 30 anys de govern socialista. Des de Solidaritat estenem els nostres llaços de col•laboració per a fer-ho possible si s’escau oportú.

Pel que fa a la persecució dels consellers terrassencs, Josep Rull i Lluís Puig.

Ho lamentem profundament i donem totes les nostres mostres d’ànim i de suport  a les seves famílies en uns moments tant durs com a aquests.

Per tot això, exigim l’alliberament dels mateixos en una política dura, dèspota i opressora de l’Estat Espanyol.

Anuncios