jazzIntrinsec Trio + Xavi Figuerola

dijous, 16 novembre, 2017 – 22:00

Entrada Gratuïta!

Swing Out!

divendres, 17 novembre, 2017 – 22:30

Atenció Lindy Hoppers… primer concert per a balladors de swing de la Temporada 17-18!

No us perdeu la inauguració de la temporada de ball amb música en directe amb els Swing Out! Suculenta banda associada al col.lectiu Terrassahoppers, el seu repertori de swing ballable s’ha convertit en tot un clàssic de la programació de la Nova Jazz Cava. El jazz també es balla i amb aquest concert la festa està garantida. Esteu preparats per moure l’esquelet?

Àngela Suárez

Àngela Suárez Quartet

“Melting Canciones”

dissabte, 18 novembre, 2017 – 22:30

Àngela Suárez ens ofereix un recital fruit del seu recorregut com a cantant, especialment dels darrers anys viscuts a Centreamèrica. Una selecció de temes amb ritmes llatins, records de La Habana, Belize, Mèxic o Guatemala. Claredat i sentit a la veu viva, que més enllà de la tècnica, vol tenir alguna cosa a dir.

Les seves cançons preferides sense prejudicis.

A partir del reconeixement del Jazz com a present, com a circumstància única i irrepetible que ens situa en el moment real, l’Àngela aporta la història i la veu

Caseta

Terrassa Música Moderna!

diumenge, 19 novembre, 2017 – 20:00

Caseta presenta nou disc.

“Naufragi” és, al cap i a la fi, un compendi de dotze cançons que parlen de la soledat, del pas del temps, de l’amor i del desengany. És el procés d’un hipotètic nàufrag abandonat a la immensitat de les seves pors i les seves inseguretats.

Anuncios