Adrià Font New Reunion
dijous, 30 novembre, 2017 – 22:00
Entrada Gratuïta!

Another Way
divendres, 1 desembre, 2017 – 22:30
Another Way es un duet de Terrasssa format al 2008 per l’Atenea Carter (cantant i teclista) i MarkRock (guitarrista i productor). Tot i que provenen d’influències totalment diferents (jazz per part de l’Atenea Carter i rock per part del MarkRock) després de nou anys de carrera, dos LP’s en forma de maqueta i més de cent concerts realitzats, aquest cop aposten fort pel seu nou projecte on es troben en un estil que els inspira i apassiona: el neo soul.

UnderPool5
Nou Cd!
dissabte, 2 desembre, 2017 – 22:30
UnderPool 5 és la cinquena entrega de la sèrie numerada del segell barceloní Underpool.
En aquestes produccions es convoca direcatment a l’estudi de gravació un grup de músics on cada un d’ells aporta els
originals composats expressament per l’ocasió, que un cop enregistrats formen part del disc editat per Underpool.

Mishima
Terrassa Música Moderna!
diumenge, 3 desembre, 2017 – 20:00
Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res.

Anuncios