Tall de trànsit al carrer del Franc Comtat per les obres de reurbanització de l’entorn de la plaça de La Maurina.

Dia: a partir de dimecres, 10 de gener, amb una durada prevista d’un mes i mig. Horari: a partir de les 8 h. Lloc: carrer del Franc Comtat, entre la Ronda de Ponent i el carrer d’Orà. Actuació: tall total del carrer de Franc Comtat, en el tram comprés entre la Ronda de Ponent i el carrer d’Orà, amb motiu de les obres de reurbanització de l’entorn de la plaça de La Maurina, amb una durada prevista d’un mes i mig. Tot i que el tall es mantindrà dues setmanes més en el tram entre el carrer de Orà i el de Sant Mateu. Recordem que les tres cruïlles afectades -Franc Comtat amb Velázquez, Sant Mateu i Orà- seran permeables durant aquest temps, és a dir, es podrà circular per aquests encreuaments. El tall, però, suposa la impossibilitat pel veïnat d’accedir als seus guals entre les 8 h i les 19 h mentre durin les restriccions.

Anuncios