Pau Bombardó Grup
dijous, 18 gener, 2018 – 22:00
Entrada Gratuïta!

Xavi Garriga & Hat Trick
divendres, 19 gener, 2018 – 22:30
Xavi Garriga & The Hat Trick es presenten per primera vegada a la Nova Jazz Cava. Una estrena sonada on podreu descobrir com temes estàndards del repertori dels gran crooners sonen totalment diferent. Folk, pop, jazz…s’agermanen sota l’ influx del so de les cordes i es transformen amb la veu d’un cantant totalment iconoclasta. Xavi Garriga ha dibuixat la seva carrera professional amb molts dels colors que aporta la música.

La Locomotora Negra
“Junts pel Swing”
dissabte, 20 gener, 2018 – 22:30
La Locomotora Negra torna puntual a la seva cita anual del mes de gener a Terrassa. Una ocasió sempre plaent de gaudir del jazz clàssic orquestrat amb la big band amb més trajectòria de la nostra escena. Amb el seu nou espectacle Junts pel Swing ens oferiran “una manera de tractar el ritme (swing) que dóna a la música una agilitat, una força i un dinamisme que són únics en el panorama musical del nostre planeta” (Ricard Gili).

Anuncios