The Funkenstein Trio Feat. Oriol L. Calle
dijous, 25 gener, 2018 – 22:00
Entrada Gratuïta!

Sílvia Orrico
Sílvia Orrico · Jurandir Santana Quartet
divendres, 26 gener, 2018 – 22:30
Bossanova e outras delicias és el menú musical que ens proposen el quartet capitanejat per Silvia Orrico i Jurandir Santana, amb el baixista Norberto Farina i el polièdric Marc Miralta a la bateria.

Lou Marini
Sax-O-Rama 2018! Lou Marini & Lluís Coloma Trio
dissabte, 27 gener, 2018 – 22:30
Un any més el Festival Sax-O-Rama aterra a la Nova Jazz Cava i ens porta un convidat de luxe, ni més ni menys que a Lou Marini, integrant de la mítica banda de rock & blues The Blues Brothers. Aquest saxofonista, arranjador i compositor d’Ohio nascut el 1945, és llegenda viva de la història del blues. Primer va ser integrant de Blood, Sweat & Tears entre 1972 i 1975, després va passar a formar part de la banda estable del “Saturday Night Live” fent el salt a The Blues Brothers, un grup d’energia desbordant que encara avui dia segueix en actiu.

Dani Flaco
Terrassa Música Moderna!
diumenge, 28 gener, 2018 – 20:00
Tal com diu el periodista Josep Maria Hernàndez Ripoll, es necessita ser intrèpid per obrir un disc amb una cançó titulada “Hasta la vista”, i seguir. Però així és Dani Flaco, un personatge autèntic, transparent d’intencions i de cançons, que no afluixa, convençut de si mateix, en la seva dedicació a aquest noble ofici de crear cançons. Un art no sempre valorat en la seva justa mesura. El cantautor de Bellvitge presenta el seu setè disc, “Verbenas y fiestas menores” (Granja Beat, 2017).

Anuncios