Butlletí de l’Ateneu Terrassenc
FEBRER 2018

Ja pots descarregar-te el butlletí de l’Ateneu Terrasenc del mes de febrer!.
Tota la informació de les nostres activitats, a més d’interessants artícles de divulgació.
No t’ho perdis!

Presentació del llibre :
Barcelona orientalista, 10 edificis exòtics amb història
Dijous 8 de febrer de 2018, a les 19:30h., a l’Ateneu Terrassenc

a càrrec de Ferran Morillas i l’autor Oriol Pascual

En aquest llibre descobrim una part de la història de Barcelona per mitjà d’alguns edificis, personatges i esdeveniments relacionats amb la fascinació per l’orientalisme viscut entre el final del segle XIX i principi del XX. Deu edificis exòtics encara existents: Paranimf de la Universitat de Barcelona, Casa Pere Llibre, Edifici Alhambra, Casa Vicens, Casa Bruno Cuadros, Pavelló de la Torre Castanyer, Casa de les Altures, plaça de braus de les Arenes, Casa Marsans i Casa Tosquella.

Anuncios