Pau Casares
dijous, 15 febrer, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Helena Rosich
Nou Cd!
divendres, 16 febrer, 2018 – 22:30

 

Helena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. Va iniciar els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona. Ben aviat es va sentir atreta per diferents tipus de música Folk, Pop, Jazz i Blues. Escoltava els Beatles, Bob Dylan, John Mayall, Van Morrison, Billie Holiday, Sarah Vaughan i Joni Mitchel. El jazz i el blues la van captivar i va començar els estudis de jazz vocal i piano que ha efectuat a l’Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Sabina Witt a Barcelona.


Joel Moreno Codinachs
“Songs For Midnight Dancers”
dissabte, 17 febrer, 2018 – 22:30

 


Verdcel
Terrassa Música Moderna!
diumenge, 18 febrer, 2018 – 20:00

 

Concert col·lectiu de Verdcel amb Meritxell Gené, Montse Castellà, Rusó Sala, Cesk Freixas, Feliu Ventura i Joanjo Bosk.

Anuncios