Programación del mes de marzo de l’Espai de Paraula:

20 de març a les 20:30 h.

“La vellesa, és una jubilació?”

La vellesa actual, ja no és com la dels nostres pares, per bé  i per mal. D’una banda són molts els aspectes positius que té, però, com que cada cop som més, comença a aparèixer el fantasma que de fet, no solament fem nosa per ser tants, sinó que l’agressió se centra sovint de forma directa sobre aspectes tan significatius com la salut i la vellesa.

Aquesta etapa de la vida, insuficientment estudiada fins fa poc temps, avui és “tema de conversa” i de recerca cientifico-social.

A càrrec de: Ramon Domingo Morera. Doctor en Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació per la UAB. Ha fet  de psicòleg escolar en diferents centres de Terrassa  i Mataró, i de  psicoterapeuta a SAP. Professor associat de la UAB, la UB, la UNED i professor col·laborador  a l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacions (EUIT) de la Fundació Sant Llàtzer  de Terrassa des de 1995. Ara he plegat: m’he jubilat.

Espai de Paraula. Centre de Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Sant Pere, 32-34, 1r 4a.Terrassa

Anuncios