Dany Doriz & Toni Solà Quartet

En cas de pluja el concert es cel.lebrarà a la Nova Jazz Cava!

El vibrafonista parisenc Dany Doriz és un dels músics més emblemàtics de l’escena del swing i el jazz clàssic europeu. Molt conegut també per ser el propietari del llegendari club de jazz Caveau de la Huchette de París, ha compartit escenari amb grans del gènere com Illinois Jacquet, Arnette Cobb, Wild Bill Davis, Bob Wilber i, especialment, Lionel Hampton que va considerar-lo com el “seu fill espiritual” i del que va heretar el seu vibràfon. Dany Doriz és un prodigi de la percussió de les làmines. Virtuós del vibràfon, ha capitanejat la seva pròpia big band i ha col·laborat amb músics de naturalesa rítmica com el camerunès Manu Dibango.

Toni Solà és un dels saxofonistes més importants del nostre panorama jazzístic i el més destacat dins d’estils més clàssics amb un so rodó que recorda als grans tenors. Líder dels seus projectes i sol·licitat per molts músics internacionals que venen de gira a Catalunya. La seva fructífera carrera l’ha dut a treballar amb Gene Mightyflea Conners, Bobby Durham, Rob Bargad, Grant Stewart, Harry Allen, Jesse Davis, Charmin Michelle o Scott Hamilton.

L’aliança amb el vibrafonista francès no és nova. Plegats, han participat en nombrosos concerts arreu d’Europa i l’Àfrica i han compartit diversos projectes.

El darrer concert a la Plaça Vella de la present edició brillarà amb un repertori impregnat pel swing i hard bop, amb temes de Lionel Hampton, Benny Goodman, Illinois Jacquet o Count Basie, entre molts d’altres.

Altres Activitats

dissabte
24/03
(CEM – Escola de Música i Grau Professional – 09:30 )
Mater Class Strings & Jazz Training amb Marta Roma
Pedagogia
Master Class

dissabte
24/03
(La Fàbrica – 10:30 0)
Concert a Vacarisses!
Esmorjazz – La Vella Dixieland
En previsió del mal temps el concert es cel.lebrarà a “La Fabrica”
Concert

dissabte
24/03
(Plaça Vella – 12:00 0)
Dany Doriz & Toni Solà Quartet
En cas de pluja el concert es cel.lebrarà a la Nova Jazz Cava!
Concert aire lliure

dissabte
24/03
(Centre Cultural Terrassa – 21:00 15)
Bobby Lewis Ensemble
Concert

Anuncios