Aunque se ha acabado el Festival Jazz Terrassa y se diluyen en el éter los sonidos, los ritmos y la algarabía, el Jazz sigue siendo un elemento cultural inherente a nuestra ciudad. De esta manera parece interpretarlo la Nova Jazz Cava, que sigue insistiendo en la necesaria presencia de este estilo a través de una agenda apretada y de calidad.

Jam Session Combo del Taller de Músics
dijous, 5 abril, 2018 – 22:00

03 Jazz Trio
Nou Cd “Opening”
divendres, 6 abril, 2018 – 22:30
El saxofonista valencià Joan Benavent (Branford Marsallis, Jimm McNeely, Allen Vizzutti, Jesús Santandreu, Niña Pastori, Jack Walrath, Sedajazz Big Band, entre d’altres) presenta Opening, el primer
disc amb el seu trio de jazz 03, a Terrassa l’acompanyaran Tom Warburton al contrabaix i Carlos Falanga a la bateria.
Els sentiments, les sensacions i les reflexions adquirides després molts viatges i per les relacions personals amb la gent que ha anat trobant pel camí han motivat a Benavent a compondre la

Lluís Capdevila
Nou Cd “Diàspora”
dissabte, 7 abril, 2018 – 22:30

El prioratí Lluís Capdevila va néixer a Falset el 1981. La passió per crear i la llibertat d’expressió aviat el van apropar a improvisar. No obstant, va estudiar Dret a Bellaterra, un màster en drets d’autor a Estocolm i va treballar en una reconeguda agència de la propietat intel·lectual al Passeig de Gràcia de Barcelona. Amb 25 anys fets però, va decidir apostar pel que realment el movia; la música.


Marina Rossell
Cicle Terrassa Música Moderna!
diumenge, 8 abril, 2018 – 20:00

 

Cançons de la resistència & Moustaki Pletòrica, intensa i indomable, la cantautora del Penedès se centra en cançons que han mogut i commogut el món, himnes de tots els temps. La veu de Marina Rosell s’acompanyarà de Xavi Lloses (piano), Joan Motera (contrabaix) i Núria Andorrà (percussió) per enaltir el seu darrer treball, Cançons de la resistència (Satélite K, 2015). A més, també interpretarà algunes peces emblemàtiques de la seva trilogia d’homenatge al mestre de la cançó francesa Georges Moustaki.

Anuncios