Mejoran los datos del paro en el Vallès Occidental


La comarca registra 52.229 persones aturades el mes de març, 354 aturats menys que el mes de febrer, i la taxa d’atur registral se situa en un 11,9%. Interanualment, l’atur cau un 8,2%. L’atur cau en catorze dels vint-i-tres municipis respecte el mes de febrer. Interanualment, la xifra de desocupats cau en la pràctica totalitat dels municipis de la comarca.

Catalunya registra 411.161 aturats i la taxa d’atur registral estimada se situa en el 11,6%, amb6.720 aturats menys respecte el mes de febrer.En breu s’enviarà i es publicarà l’Infoatur del mes de març de la comarca del Vallès Occidental a la nostra pàgina web, amb la informació detallada sobre la situació de la comarca i els seus municipis en relació a l’atur registrat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s