Agenda de la Nova Jazz Cava

Oriol Cot
dijous, 12 abril, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


The Funkenstein Trio
divendres, 13 abril, 2018 – 22:30

The Funkenstein Trio està format per tres joves músics de Terrassa: Víctor Martínez (guitarra), Joan Humet (baix) i Òscar Jorba (bateria). Tots tres amb molta experiència als escenaris tocant en projectes d’estils tan diferents com el rock, el jazz, el mestissatge o la cançó d’autor. El trio treballa principalment la improvisació i el groove a partir d’un so elèctric, enèrgic i dinàmic. Amb un parell d’anys de vida, aquest trio ja ha revolucionat la ciutat de Terrassa.


Geni Barry & Sabine
dissabte, 14 abril, 2018 – 22:30

Sempre fidel a la tradició jazzística nord-americana, Geni Barry segueix els preceptes del llibre d’estil dels clàssics amb fusions, mescles i experiments de tota mena amb un entusiasme incommensurable, combinant melodies lentes amb ritmes delirants i convertint cada actuació en una descàrrega d’energia. Ha estat reconegut per a crítica i públic com “el millor vibrafonista de la península”.


Terrassa Música Moderna!
Data:
diumenge, 15 abril, 2018 – 20:00
Àmbit:
Anuncios