Aquest cap de setmana: Los Punsetes, Mayte Martín, Astralia i Tilde

LOS PUNSETES
Dissabte 14 d’abril 22:30h a la Sala Faktoria d’Arts

La valentia dels seus textos i la frescor de la seva música, la naturalitat de la seva imatge … i també per Ariadna, veu i figura única i especial en el circ del rock. Los Punsetes tenen la qualitat de dir el que tothom pensa, sense embuts, de convertir cançons d’aparença senzilla en himnes generacionals.

Presenten el seu cinquè disc, “¡Viva!”, produït per Pablo Díaz-Reixa, “El Guincho “, i el resultat és 110% marca de la casa: el grup sonant com mai, diverses frases per emmarcar amb l’acidesa habitual i uns quants moments memorables per reviure en directe.

Els Punsetes han tornat. ¡Viva!

LlocSala Faktoria d’Arts, Carrer de la Rasa, 64 08221, Terrassa
Preu: 15€/12€ (anticipada)

Entrades aquí 

+ info: terrassa@casadelamusica.cat

 

MAYTE MARTÍN
Dissabte 14 d’abril 22:30h a l’Auditori Municipal

La cantaora i compositora Mayte Martín arriba a Terrassa per presentar l’espectacle “Flamenco clásico” acompanyada de l’Alejandro Hurtado a la guitarra.

La cantant, compositora i cantaora flamenca Mayte Martín presenta l’espectacle “Flamenco clásico” acompanyada del guitarrista Alejandro Hurtado.

El contingut i l’estètica musical-artística d’aquest espectacle representen una original aposta des de l’austeritat, per una ortodòxia contemporània que reivindica alhora el classicisme i la creativitat.

Amb una acurada selecció de les més belles i commovedores lletres populars, aquest concert recull – sota el filtre sonor de la subtilesa i l’elegància melòdica que caracteritzen a Mayte Martín -, obres mestres del repertori flamenc clàssic pràcticament en desús; cants preciosos que mai abans s’havien escoltat en veus contemporànies.

És un delicat treball de reconstrucció i recreació que revitalitza l’antic potenciant la seva infinita bellesa i respectant profundament tota la seva essència.

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa. C/ Miquel Vives, 2
Preu: 20€

Entrades aquí

ASTRALIA + TILDE
Diumenge 15 d’abril 20h a la Nova Jazz Cava

Astralia

Astralia neix a La Floresta al novembre de 2010, resultat de la unió de tres músics provinents d’estils diversos, però amb la il·lusió comuna de crear cançons amb nous sons, noves atmosferes, noves textures, desenvolupades sovint des de la senzillesa d’unes poques notes. Així, jugant amb els instruments, creen ambients molt orgànics en els quals habiten sensacions harmòniques. Creacions inspirades en gran part per la natura i que, com ella, demanen el seu temps, les seves pauses. Un viatge espacial, amb influències del post-rock més ambiental, que s’interioritza i no deixa indiferent.

Tilde

Tilde neix a Barcelona el maig de 2009. Després de diversos canvis en la formació, Tilde se centra durant un llarg període de portes endins, en la creació del seu nou treball, que veu la llum a l’abril de 2017 i porta per nom “Animares”. Gravat i aquesta vegada també masteritzat per Marco Morgione a Micromaltese. Mesclat i produït per ell mateix i per Carlos Sánchez, actual membre de la banda. En aquest últim treball la banda remou el gust pel progressiu amb trets d’inclinació jazzística, arpa postrock i emotivitat amb accent flamenc.

A dia d’avui, “Animares” s’ha presentat a Barcelona, Saragossa, València i Madrid.

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa. C/ Miquel Vives, 2
Preu: 10€/8€ (anticipada)

Entrades aquí

Anuncios