Nota de premsa.- Lluís Homar torna al Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET), aquest cop sota la pell del mític Cyrano de Bergerac. Després de l’èxit al festival Temporada Alta i al Teatre Borràs de Barcelona, Cyrano arriba ara al Teatre Principal de Terrassa el diumenge 15 d’abril a les 18h.

En aquesta nova versió contemporània, Homar s’acompanya dels actors Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori i de l’equip artístic que ja va triomfar amb Terra Baixa: Pau Miró a la dramatúrgia i direcció, Lluc Castells a l’escenografia i vestuari, Sílvia Pérez Cruz a la música original, Xavier Albertí i David Bofarull a la il·luminació, Damien Bazin al so i Oscar Valsecchi com a adjunt a direcció i moviment i amb la nova incorporació d’Albert Arribas a la traducció.

Cyrano, un referent en la història del teatre

El Cyrano d’Edmond Rostand (escrit a finals del s.XIX) és un dels pocs herois romàntics ‘lletjos i sublims’, fa de la seva característica física -un nas prominent- un dels puntals simbòlics de l’obra.

Per a aquest Cyrano, vitalista i entusiasta, s’ha incidit en la universalitat del text d’Edmond Rostand i en els temes que afecten a tothom: la imatge d’un mateix, l’acceptació dels nostres defectes i virtuts, la verbalització de les emocions o la llibertat/dignitat personal enfrontada a la col·lectivitat.

Amb Pau Miró i Oscar Valsecchi, Homar forma un tàndem creatiu que els duu a abordar els clàssics amb una mirada sensible i actual buscant els punts de confluència entre els temes de la literatura universal i les preocupacions de qualsevol ciutadà.

La propera obra del CAET és…

Diumenge 22 d’abril

– La Casa de la Muntanya, amb interpretació d’Anna Ycobalzeta, Toni Mira i Aleix Puig, coreografia de Toni Mira i direcció de Pep Pla. 

A les 18 h al Teatre Alegria.

Anuncios