Cap de Setmana de Blues a la Cava! Paul Orta & Big Stone Workers – Paquito Blues Band – Jam Session amb Roc Alemany Grup.

Roc Alemany
dijous, 26 abril, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Paul Orta
divendres, 27 abril, 2018 – 22:30

El blues pren protagonisme amb la proposta liderada per Paul Orta, un dels harmonicistes més versàtils de l’escena nord-americana. Icones del blues com Uncle John Turner (Johhny Winter), Keith Ferguson (The Fabulous Thunderbirds), Mike Kindred (Stevie Vaughn), Wesley Starr (Delbert McClinton), Jimmy Carl Black and Freddie Waldon Funderburg and the Rockets) han format part de bandes creades per Orta.


Marc Ruiz
dissabte, 28 abril, 2018 – 22:30

Paquito Blues Band ens presenten nou disc, un àlbum apadrinat per la Societat de Blues de Barcelona i enregistrat als estudis Salamandra. Maybe Someday Baby és el títol del 3r treball  de la banda que s’ha caracteritzat per tocar funk, rock, soul i R´&´B, i amb aquest nou treball discogràfic es centra en la mare de tots aquests estils, el blues. A Terrassa podrem sentir en directe el nou cd i altres temes dels seus anteriors treballs.

Anuncios