30 Aniversari sobre els escenaris de Big Mama Montse! – Pentagroove Npalet Project – Jam Session Combo Taller de Músics.

Jam Session Combo del Taller de Músics
dijous, 3 maig, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Big Mama Montse
divendres, 4 maig, 2018 – 22:30

Tres dècades de blues!

Big Mama Montse compleix 30 anys cantant blues i per celebrar-ho ens proposa una gira festiva, envoltada de bons amics per dur als escenaris tota l’alegria d’aquesta música des de la perspectiva artística que l’experiència li atorga. Cada concert és una ocasió especial per gaudir de forma diferent del repertori, interpretat per una formació musical composta per guitarra solista, piano, baix, bateria, i la pròpia Big Mama Montse a la veu i a la guitarra rítmica.


Pentagroove Npalet Project
dissabte, 5 maig, 2018 – 22:30

La cantant vallesana Núria Palet lidera un quintet en el qual figuren alguns dels seus col.laboradors habituals. Qualitat instrumental i complicitat en un repertori on no hi falta el groove, el soul, la bossanova i els ritmes contagiosos. Estrenat en el marc del Festival de Jazz Terrassa com a concert de cloenda de 36ª edició l’any 2016, els Pentagroove NPalet Project ofereixen una bona dosi d’energia i ganes de fer ballar al públic.

Anuncios