Locoplaya, Blaumut i Cabaret Misêria són els propers concerts de Terrassa Música Moderna Dies 11, 12 i 13 de maig | 20h | Nova Jazz Cava

Divendres 11 de maig Locoplaya en concert a la Sala Faktoria

Bejo, Don Patricio i Uge formen aquest trio de rap canari que neix amb l’essència de l’estiu, per passar-ho bé, d’aquests que dóna bon rotllo. Des de 2014 no paren de fer música amb una actitud i estètica molt pròpia, molt de les illes. Una actitud que es reflecteix en les cançons: passota, desenfadada … i una estètica fresca i divertida en directe com la que veiem en els seus hilarants “vídeos”. Temes com “Vamoave”, “CanaryAss” o “Qué dice la Juventud?” Reflecteixen que els agrada el so dels noranta, però sempre amb un to estiuenc i humorístic.

DATA
11 de maig
LLOC
Sala Faktoria d’Arts, Carrer de la Rasa, 64 08221, Terrassa
HORA
22:30

ENTRADES
12€ Anticipada / 15€ Taquilla

Dissabte 12 de maig Blaumut en concert a la Sala Faktoria

Blaumut presenta el seu tercer disc “Equilibri” en directe a Terrassa. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, Blaumut ha sabut girar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales, festivals i festes majors oferint sempre un espectacular directe.

DATA
12 de maig
LLOC
Sala Faktoria d’Arts, Carrer de la Rasa, 64 08221, Terrassa
HORA
22:30

ENTRADES
compra ticketea 14€  

Diumenge 13 de maig Cabaret Misêria en concert a la Jazz Cava

Cabaret Misêria és una banda de rock amb vocació cabaretera. Són les cançons que surten de l’imaginari de Toni Ubach i la seva particular visió del món que, juntament amb el baixista, Joan Humet, el pianista Juzz Ubach i el baterista Marc Poch conformen aquest projecte musical irreverent i poètic.
Ara, després de quasi dos anys de descans, tenen la necessitat de tornar a fer música, d’explicar coses i tornar als escenaris i a les xarxes. Però com sempre, ho volen fer a la seva manera. Veniu a descobrir-ho a la Nova Jazz Cava!!

DATA
13 de maig
LLOC
Nova Jazz Cava, Pg Tete Montoliu 24
HORA
20:00

ENTRADES
8€ Anticipada / 10€ Taquilla

Anuncios