Maria Betriu Grup – Amadeu Casas Quartet – Ritme & Soul Festival 2018!

Maria Betriu
dijous, 24 maig, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Amadeu Casas
divendres, 25 maig, 2018 – 22:30

La visita d’Amadeu Casas a la Nova Jazz Cava sempre és una bona noticia pels aficionats i de nou es preveu memorable amb el concert del seu quartet estable. A través de la seva veu i les cordes de la seva guitarra ha transcorregut bona part de la historia del blues a casa nostra amb bandes com Blues Reunion, Blues Messengers, Slide Company i Tandoori Lenoir. També conjuntament amb Big Mama, August Tharrats, Dani Nel.lo, Txell Sust i Myriam Swanson, artistes amb els quals treballa habitualment.


Ritme & Soul Festival 2018!
dissabte, 26 maig, 2018 – 22:30

Després de cinc anys organitzant el Diegoestival, el Ritme & Soul es consolida a la ciutat en la segona edició del festival. Concerts d’una gran qualitat es concentren en una llarga nit on tornarem a fer vibrar la Nova Jazz Cava de Terrassa. El soul, R&B, ska, reggae,.. són el motor d’aquest festival que, organitzat per SoulSystem DJs, esdevé el referent de la música negra en directe a Terrassa.

THE SICK BOYS


Bounties
Terrassa Música Moderna!
diumenge, 27 maig, 2018 – 20:00

 

Entrada Gratuïta!

Anuncios