Arriba una nova edició de les bucs sessions, els directes protagonitzats per grups residents als Bucs Baumann, els locals d’assaig de la Casa Baumann, un equipament del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa i que està gestionat per l’Associació musical Indirecte.

Aquesta sessió de concerts enfocat a les formacions novelles tenen per objecte donar l’oportunitat de tocar en un entorn tècnic immillorable, fer pedagogia dels elements que conformen un concert en viu i donar-los visibilitat a la ciutat. Es tracta de la cantera musical de Terrassa; grups que no superen els 12 mesos de recorregut i que es troben en un moment creatiu embrionari.

El triple concert s’inclou dins de la programació estable de Terrassa Música Moderna que programa la Casa de la Música de Terrassa, amb el suport de Cultura.

THE SAPPY’S
(Rock, Matadepera)

Es tracta del debut musical de 4 amics del poble que els uneix la seva passió per la música. Atenció, cap d’ells supera els 17 anys d’edat!

The Sappy’s es forma essencialment pel gust d’interpretar covers de punk i de grunge de grups admirats com Blink-182, Green Day o Pixies. A finals de 2017 però, la banda decideix anar més enllà amb assajos constants als bucs Baumann de Terrassa.

Amb influències que van del rock progressiu i psicodèlic de Pink Floyd fins al grunge dels 90’ representats per Nirvana, entre d’altres. Amb aquest pòsit el grup comença a treballar amb la composició de cançons pròpies; de moment, en tenen 3 de signatura seva on parlen dels temes emocionals que viu la seva generació.

El seu somni passa per enregistrar un àlbum amb les seves cançons i fer-se un lloc dins de la indústria. Saben, però, que abans han de trepitjar molts escenaris. De moment, han actuat al Can Palet Batega de Terrassa, a les festes de Sant Sebastià, a Matadepera, en dues edicions i en altres escenaris de Matadepera.

Intèrprets:

Santi Calvache, guitarra elèctrica i cors
Xavi Llano, guitarra electroacústica i cors
Alex Pons, bateria
Agnès Garcia, baix i veu

_______________

LES BUCH
(punk-rock, Terrassa)

Les Buch és un trio de punk-rock en català creat el juliol de 2017 a Terrassa. La guitarra
bruta i la veu trencada de la Marina, el baix potent de la Núria i la bateria lleugera de l’Anna, es combinen creant melodies fresques amb tempos ràpids.
Els texts donen el seu punt de vista sobre el feminisme, la religió, les relacions i la societat on vivim.

Tot i que com a grup no tenen un llarg recorregut, individualment acumulen una àmplia trajectòria
dins el món de la música participant amb formacions de gèneres ben diversos: des de la música clàssica o el metall, passant per l’indie, el funky i la fusió.
Les Buch té dos objectius: passar-ho bé i fer-ho passar encara millor!

Intèrprets:

Núria Tort, baix i cors
Anna López, bateria i cors
Marina Comelles, guitarra elèctrica i veu

____________________

WILDEERS
(rock, Terrassa)

Wildeers és un grup de rock egarenc de recent formació. Neixen amb l’objectiu d’aportar una alternativa al panorama musical actual. Les influències musicals del grup són múltiples, amb una forta inspiració en el rock britànic més pur de bandes internacionalment reconegudes, com Oasis, Led Zeppelin, The Beatles i AC/DC, entre d’altres.

Els tres membres del grup compten ja amb una trajectòria musical com a integrants d’altres grups, que comprèn des del rock català (Vastard’s) fins al punk rock californià (Mal-humorats).

Wildeers busca revifar l’essència musical  i l’actitud del rock clàssic en un moment en el qual la música s’ha tecnificat. Per Wildeers el rock no és una moda, sinó un estil de vida. El nom del grup és una mescla entre les paraules angleses cérvol i salvatge, i respon a la necessitat d’expressar la voluntat de fugir d’un món estereotipat. I en aquesta idea s’inspiren les seves cançons, que tracten de temes tan diversos com l’amor, la ràbia interior, la nostàlgia i la denúncia dels problemes de la societat actual.

Que ningú cregui que el rock està mort; som l’espurna que farà revifar el foc.
Intèrprets:

Oriol Amat, bateria
Jordi Vega, baix i cors
Jonathan Marin, guitarra elèctrica i veu

Horari: Diumenge 27 de maig | 20h 
Organitza: Casa de la Música de Terrassa
Lloc: Nova Jazz Cava | Gratuït 

Anuncios