Rai Ferrer 5 – 12 Cuerdas – Jam Session Combo Taller de Músics!

Jam Session Combo del Taller de Músics
dijous, 7 juny, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Rai Ferrer 5
Nou Cd! Marró sobre blau (Quadrant Records, 2018)
divendres, 8 juny, 2018 – 22:30

 

El contrabaixista barceloní Rai Ferrer torna a publicar un Cd després d’un silenci d’alguns anys. Marró sobre blau és un disc en què, acompanyat de grans músics, Ferrer aboca temes propis i homenatja l’obra de José Agustín Goytisolo, Fernando Pessoa i Rafael Albertí. La poesia sembla la companya perfecta per aquest maridatge artístic, per això el resultat no defrauda. Els dotze temes són plens de frescor, lluentor i alegria. (Jazz Butlletí, 140, gener-abril 2018)


12 Cuerdas
dissabte, 9 juny, 2018 – 22:30
12Cuerdas és el duo musical de Víctor Martínez i Rubén Lorente, dos amics de tota la vida que s’uneixen per compartir, improvisar i fusionar música.
Posseeixen estils de tocar la guitarra molt diferents. Rubén, amb la seva guitarra flamenca, potent i càlida. Víctor, amb la seva guitarra elèctrica, rítmica i subtil. L’estil personal dels dos s’ajunten per projectar un so únic, cuidat i elegant.
Anuncios