La Nova Jazz Cava, como es tradicional, estará presente con diferentes ofertas, durante la Fiesta Mayor de Terrassa. De esta forma, los terrassenses y las personas que se acerquen a disfrutar de la festividad local, podrán disfrutar de The Swing Flamingos y Músics per la Llibertat d’Expressió.

“Esther Gago 2n aniversari”
dijous, 28 juny, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!

www.facebook.com/events


The Swing Flamingos
Entrada Gratuïta!
divendres, 29 juny, 2018 – 22:30

 

Acostumats a fer sonar el swing amb l’orquestra més longeva del jazz català, alguns dels components de La Locomotora Negra han format un nou grup de swing amb més d’una trentena de temes, amb arranjaments propis i tempos ballables. En formació de septet i una instrumentació  de quatre vents i secció rítmica els The Swing Flamingos tenen molt clar el què cal fer per aconseguir que els balladors de swing no deixin de gaudir del ball i el ritme sincopat.

Anuncios