Del 6 al 21 de juliol la música en directe es viu al Pati de la Nova Jazz Cava

Quan arriba l’estiu sortim al Pati! La Temporada Estable enfila la recta final al mes de juliol amb un cicle d’estiu de sis concerts i fins a vint-i-sis músics participants. El 20è Cicle d’Estiu al Pati “Jazz a la Fresca” presenta en la seva 20a edició una programació per a tots els paladars musicals amb un menú molt suggerent.

Biel Ballester Trio
divendres, 6 juliol, 2018 – 23:00
​Màxim exponent del gypsy swing a casa nostra, el mallorquí Biel Ballester inaugura el “Jazz a la Fresca” amb el seu trio format per Leandro Hipaucha a la guitarra rítmica i Oriol Gonzalez al contrabaix.

Tòfol Martínez
Burger Blues Night!
dissabte, 7 juliol, 2018 – 23:00

 

L’èxit a la passada edició al Festival de Jazz Terrassa de Tòfol Martínez de ben segur es repetirà aquest estiu al Pati en la celebració del “Jazz a la Fresca”. Una nit de blues on la banda que lidera el guitarrista compte amb d’altres excel·lents músics de l’escena catalana: l’harmonicista Joan Pau Comellas, l’organista Víctor Puertas i el baterista Agustí Borrell.


JazzSpirit & Josep M. Farràs
divendres, 13 juliol, 2018 – 23:00

La música en directe i la solidaritat de nou van de bracet a la Nova Jazz Cava. El  concert en benefici de l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso que promou l’Associació Alba amb col·laboració amb Terrassa Solidària, presenta JazzSpirit amb un convidat d’excepció, Josep M. Farràs.


Marina Tuset
dissabte, 14 juliol, 2018 – 23:00

Fins no fa massa dies passejava pels carrers de Nova York i Boston on no ha deixat de créixer musicalment. Després de la seva intensa estada i graduació a la Beerkley School of Music amb uns resultats excel·lents, la cantant de Sant Vicens dels Horts Marina Tuset torna a protagonitzar una vetllada imperdible a Terrassa.


Ignasi Terraza & Pureum Jin
divendres, 20 juliol, 2018 – 23:00

La recta final del programa d’estiu al Pati “Jazz a la Fresca” presenta en la seva 20a edició una artista que juga a l’alça al mercat jazzístic oriental i americà. Saxofonista i compositora, Pureum Jin es graduava a la Manhattan School i resideix habitualment a Charlotte (Virginia). En el seu debut a Terrassa, la jazzwoman sud coreana està molt ben acompanyada pel pianista Ignasi Terraza, un dels músics catalans amb més recorregut internacional.


Felix Rossy Quintet
dissabte, 21 juliol, 2018 – 23:00

Traca final del 20è Jazz a la Fresca! El jove i ja reconegut solista i compositor Fèlix Rossy presenta banda renovada amb una combinació que es preveu explosiva. Músics de l’escena de Nova York amb el pianista Davis Whitfield i el baixista Benjamin Tiberio, i del circuït dels països catalans com el trombonista Tomeu Garcias i Andreu Pitarch a la bateria.

Anuncios