Clàudia Cabero obre aquest divendres 6 de juliol un nou cicle de concerts al Kau de les Fades. L’artista oferirá oferirà un repertori de música d’autor acompanyada de la guitarra i una estació looper.

El directe de Clàudia Cabero és una original proposta inter-gèneracional amb la veu com a protagonista, amb molta arrel i tradició, de caràcter íntim i proper. Tot plegat, amb la seva guitarra i el looper d’acompanyament. El seu repertori és molt eclèctic: des d’estàndars de jazz fins a fados. Incorpora versions ‐més o menys lliures‐, fusionismes (barreges de cançons fusionades, reinterpretades, desgranades), i també cançons pròpies.

Claudia  Incorpora una estació looper, una joguina tecnològica que li permet donar la volta a cançons que, de tan escoltades, ja ens són populars, creant-ne de noves, construint-les literalment en directe, experimentant i improvitzant. Tots els concerts del Kau de les Fades són gratuïts i comencen a les 10 de la nit.

“Melic” (2018) és el primer àlbum de la cantautora Clàudia Cabero. Es tracta d’una fotografia sonora de cinc cançons en català i portuguès, escrites i arranjades per la cantant. Les músiques d’arrel tradicional vertebren tot el treball.

L’artista

Clàudia Cabero és nascuda a Barcelona en una familia de músics. Arquitecta de formació, cantant de vocació i inquieta per definició.

Comença a estudiar música clàssica de petita amb el violoncel com a instrument. Anys més tard aprofundeix en els estudis de cant líric i al Taller de Músics reprèn la formació de cant modern, llenguatge i harmonia del jazz, com a eines per aprofundir en músiques de diferents estils i procedències, com soul, fado, flamenc, etc.

Paral·lelament descobreix la guitarra i comença a jugar amb ella de manera autodidacta, buscant acompanyaments que complementin les melodies que descobreix i es fa seves, allunyant-se de la música clàssica. Des del setembre del 2015 rep classes de guitarra de la mà d’en Pau Figueres.

Ha participat, entre d’altres, amb la OBC, l’orquestra de Cambra Terrassa 48, l’Orquestra Barroca Catalana o l’Orquestra Sinfònica del Vallès i ha tocat en sales emblemàtiques de Barcelona com l’Auditori o el Palau de la Música, així com en d’altres escenaris de l’àmbit català, essencialment, però també en alguns d’europeus.

Actualment, la Clàudia compagina l’activitat musical amb l’exercici professional de l’arquitectura.

Anuncios