Ni l’estiu ni l’èxode de vacances que genera, han estat obstacle perquè la Nova Jazz Cava pugui seguir amb la seva programació expressada en una agenda sempre pletòrica i activa.

Ricard Gili - Oriol Romaní
Concert al Terrat del Museu d’Història de Catalunya de Barcelona!
dimecres, 11 juliol, 2018 – 22:00

 

Una de les millors agrupacions del jazz clàssic a casa nostra. Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders s’uneix per a l’ocasió amb tota una llegenda de la mateixa escola a Catalunya, Ricard Gili —director de La Locomotora Negra—, que amb  l’excel·lent comandita que formen els germans Romaní, el trombonista Font i la contrabaixista Camps repassaran els moments més emblemàtics de la música de Nova Orleans.  Una vetllada per sentir l’alegria i el caliu del jazz clàssic més genuí amb temes dels anys 20 i 30 típics del jazz més primigeni.


Oriol Vallès
“El Retorno”
dijous, 12 juliol, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


JazzSpirit & Josep M. Farràs
divendres, 13 juliol, 2018 – 23:00

La música en directe i la solidaritat de nou van de bracet a la Nova Jazz Cava. El  concert en benefici de l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso que promou l’Associació Alba amb col·laboració amb Terrassa Solidària, presenta JazzSpirit amb un convidat d’excepció, Josep M. Farràs.


Marina Tuset
dissabte, 14 juliol, 2018 – 23:00

Fins no fa massa dies passejava pels carrers de Nova York i Boston on no ha deixat de créixer musicalment. Després de la seva intensa estada i graduació a la Beerkley School of Music amb uns resultats excel·lents, la cantant de Sant Vicens dels Horts Marina Tuset torna a protagonitzar una vetllada imperdible a Terrassa.

Anuncios