L’estiu no és un obstacle en l’agenda de la Nova Jazz Cava


Ni l’estiu ni l’èxode de vacances que genera, han estat obstacle perquè la Nova Jazz Cava pugui seguir amb la seva programació expressada en una agenda sempre pletòrica i activa.

Ricard Gili - Oriol Romaní
Concert al Terrat del Museu d’Història de Catalunya de Barcelona!
dimecres, 11 juliol, 2018 – 22:00

 

Una de les millors agrupacions del jazz clàssic a casa nostra. Els músics del quartet Barcelona Swing Serenaders s’uneix per a l’ocasió amb tota una llegenda de la mateixa escola a Catalunya, Ricard Gili —director de La Locomotora Negra—, que amb  l’excel·lent comandita que formen els germans Romaní, el trombonista Font i la contrabaixista Camps repassaran els moments més emblemàtics de la música de Nova Orleans.  Una vetllada per sentir l’alegria i el caliu del jazz clàssic més genuí amb temes dels anys 20 i 30 típics del jazz més primigeni.


Oriol Vallès
“El Retorno”
dijous, 12 juliol, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


JazzSpirit & Josep M. Farràs
divendres, 13 juliol, 2018 – 23:00

La música en directe i la solidaritat de nou van de bracet a la Nova Jazz Cava. El  concert en benefici de l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso que promou l’Associació Alba amb col·laboració amb Terrassa Solidària, presenta JazzSpirit amb un convidat d’excepció, Josep M. Farràs.


Marina Tuset
dissabte, 14 juliol, 2018 – 23:00

Fins no fa massa dies passejava pels carrers de Nova York i Boston on no ha deixat de créixer musicalment. Després de la seva intensa estada i graduació a la Beerkley School of Music amb uns resultats excel·lents, la cantant de Sant Vicens dels Horts Marina Tuset torna a protagonitzar una vetllada imperdible a Terrassa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s