Presenten el Cicle “Fem l’Estiu a Terrassa”


El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha ofert aquesta tarda una roda de premsa per presentar la 13a edició del programa d’activitats del cicle “Fem l’Estiu a Terrassa”, un projecte de dinamització cultural i comunitària als diferents barris de la ciutat que tindrà lloc del 12 de juliol al 13 de setembre. A l’acte també han participat Quim Térmens, director de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48), Enric Petit, representant de l’Associació de Circ Tub d’Assaig, i Mónica del Rey, representant de l’Associació Egara Film Festival. L’acte ha tingut lloc a la Casa Soler i Palet.

Foto: Ajuntament de Terrassa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s