Nota de premsa.- Aquest dimarts 17 de juliol el Rotary Club de Terrassa celebra els seus primers 25 anys de servei a la ciutat i als qui més ho necessiten. Amb un dinar a la masia Egara el Rotary es va fundar ara fa 25 anys i amb un sopar al Ristol de Viladecavalls es commemorarà aquest aniversari.

El Rotary Terrassa ha estat durant aquest anys una entitat al servei dels qui més ho necessiten i ha fomentat entre els seus socis vincles d’amistat que han ajudat a enfortir l’entitat i fer que s’hagin pogut acomplir aquests primers 25 anys amb més força que mai.

Projectes plenament assentats a la ciutat com el renovat Premi Joves X Terrassa que aquest any ha acomplert 21 edicions, els concert de Nadal de Sant Pere, el curs d’Art de la Unesco, els projectes solidaris que aquest any han permès inaugurar una escola a Anantapur a la Índia i moltes altres accions de suport amb entitats solidaries de la nostra ciutat marquen el dia a dia d’una entitat viva i que mai ha renunciat al seu terrassenquisme, per bé que pertany a una organització internacional.

El Rotary Club és una organització internacional que agrupa mes de 1.200.000 socis arreu del món. El seus membres treballem cada dia per un món mes just, solidari i equitatiu. Independentment de creences polítiques, religioses o culturals el nostre focus objectiu és el benestar de les persones i el seu desenvolupament.

Volem agrair a tots els socis que durant aquests 25 anys han passat per el Club per la seva tasca i per el seu recolzament i també volem agrair a totes les entitats, institucions, mitjans de comunicació i ciutadania en general que sempre que tenim l’ocasió de col·laborar amb ells ho facin amb els braços oberts vers la nostra entitat. Seguirem treballant junts per fer de la nostra ciutat una societat més justa, més solidaria i més culta.

Més dades: 

25 anys del Rotary Terrassa: 

Durant el Curs 2017-18 celebrem el 25è aniversari de la primera reunió de persones a l’entorn de la idea de crear el Rotary Club de Terrassa (1992), si bé la constitució oficial del nostre Club Rotary a Terrassa va ser fins un any desprès, el 1993. Des del nostre Club procurem ajudar als qui més o necessiten amb accions de solidaritat o de recolzament, alhora que promovem els aspectes culturals de la nostra ciutat i fomentem l’amistat entre els seus membres. 

Rotary és una organització internacional de voluntaris integrada per empresaris i professionals que ofereix serveis humanitaris, promou la pràctica d’elevades normes d’ètica en totes les ocupacions, i el seu principal objectiu és donar servei especialment en les comunitats on està operatiu i a tot el món. Els Rotaris tenen la missió de promoure la bona voluntat i la pau; són homes i dones que fan serveis voluntaris per augmentar la qualitat de vida dels seus consemblants, aportant el seu temps, coneixements, experiències i recursos per millorar la condició humana.

 Actualment el Rotary Club de Terrassa té 26 socis. 

Sopar celebració:

El dimarts 17 de juliol

Restaurant Ristol de Viladecavalls

A les 21:00 hores

Comptarà amb la presencia de l’actual governador del districte 2202 de Rotary Internacional a més de tots els socis actuals del club i de bona part dels que durant aquests anys han format part del club.

Anuncios