The Velvet Candles
Concert al Terrat del Museu d’Història de Catalunya de Barcelona!
dimecres, 18 juliol, 2018 – 22:00

 

Un espectacle en directe fàcil de gaudir i difícil d’oblidar!

Cinquanta anys després de que grups mítics com The Platters o The Temptations lideressin llistes d’èxits per tot el món, el duduà o doo wop  torna amb força. A Barcelona el màxim exponent del gènere té nom propi: The Velvet Candles


Kailash Quartet
dijous, 19 juliol, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Joe Pisto
divendres, 20 juliol, 2018 – 23:00

Debut a Terrassa del guitarrista i cantant italià Joe Pisto de la mà del trio de l’excel.lent pianista Ignasi Terraza. Una nit de swing i groove reforçada per la personalitat musical polièdrica entre el jazz, el soul i l’experimentació d’aquest interessant jazzman de la Toscana. Pisto és un artista habitual de l’escena italiana i britànica on ha mostrat les seves dots en el fraseig, ritme i, especialment, en la tècnica vocal del “scat”.


Felix Rossy Quintet
dissabte, 21 juliol, 2018 – 23:00

Traca final del 20è Jazz a la Fresca! El jove i ja reconegut solista i compositor Fèlix Rossy presenta banda renovada amb una combinació que es preveu explosiva. Músics de l’escena de Nova York amb el pianista Davis Whitfield i el baixista Benjamin Tiberio, i del circuït dels països catalans com el trombonista Tomeu Garcias i Andreu Pitarch a la bateria.

Anuncios