riotNota de premsa.- El pròxim 1 de setembre neix a Ullastrell ell Tropical Riot. Aquest festival proposa una jornada completa a l’aire lliure amb diferents activitats, defugint la idea dels habituals festivals únicament nocturns. Els principals reclams del festival seran la música, la cervesa artesana i la piscina.

La jornada començarà al migdia a la piscina municipal d’Ullastrell, on els assistents al festival podran passar unes hores refrescant-se mentre escolten els concerts acústics de Skippy Jukebox, Sictor Valdaña i Aida Sstrings i l’actuació dels punxadiscs Dj Le Canard I Dj Angoulos.

Des de primera hora, ja hi haurà a disposició dels assistents la venda de diferents cerveses artesanes (The Anti-Patiks i Mitika) a preus populars.

A partir de les 18 h, el festival es traslladarà a l’espai dels concerts en elèctric. Encapçalaran el cartell dues bandes en clara expansió com són els “Smoking Souls” des del País Valencià i els tarragonins “Crim”. A més a més, els acompanyaran un bon grapat de bandes destacades d’arreu de Catalunya que mostraran el bon estat actual d’aquesta escena: Thorpedians (Bcn), Nunnery (Terrassa), Batec (Vallès i Ponent), Pato&Presi (Ullastrell) i Mal-humorats (Terrassa).

Arribada la 1 de la matinada, el Tropical Riot es traslladarà al seu 3r escenari, on hi haurà un karaoke en una banda de música en directe. Aquesta banda estarà formada per diferents músics del Vallès que prepararan un repertori amb les cançons més mítiques del punk-rock que el públic podrà pujar a cantar. Finalment el festival acabarà amb l’actuació de Dj Gras.

Aquest nou festival vol ser una aposta diferent i innovadora, tenint cura dels detalls i fent de la mateixa jornada una experiència única. El Tropical Riot serà un festival on poder gaudir de tot el dia, començant l’experiència de la piscina fins al karaoke en directe i el PD a última hora.

INFORMACIÓ GENERAL

Lloc: Ullastrell

Data: Dissabte 01/09/2018

Horari: de 12.00h a 05.00h

Entrades: 10€ Anticipada / 12€ Guixeta

Artistes: Smoking Souls / CRIM / Thorpedians / Pato&Presi / Batec / Nunnery / Mal-Humorats /

 

Skippy Jukebox / Aida Sstrings / Síctor Valdaña / Punk Rock Karaoke amb banda en directe!) /

DJ Angoulos / DJ Gras / DJ Le Canard

Cerveses artesanes: The Anti-Patiks / Mítika

Web: www.tropicalriot.cat

Ullastrell, 1 setembre 2018

TROPICAL RIOT 2018

ARTISTES DEL TROPICAL RIOT 2018

SMOKING SOULS

(Rock – Marina Alta)

Banda de ROCK de diferents influències caracteritzada per una gran varietat de ritmes I registres, sempre acompanyats de tornades que enganxen des de la primera escolta. Els de Pego visitaran el TROPICAL RIOT 2018 immersos en la gira de presentació del seu tercer LP “Cendra i Or” (Propaganda Pel Fet), on ja com a banda totalment consolidada, ofereixen tot un espectacle global de de so i llums molt cuidat.

 

PATO & PRESI

 

(Versions Punk-rock de Rock Català, Terrassa)

Debut d’aquest projecte innovador de dos músics amb un llarg historial a l’escena Punk-Rock del Vallès. Molt públic ja els coneix dels seus vídeos impressionants a les xarxes. Prometen un espectacle únic de música, llums i ball versionant algunes de les cançons més mítiques del rock català.

CRIM

(Punk Rock – Tarragona)

CRIM han estat la punta de llança del Punk-Rock català durant els últims anys. A més, poden dir orgullosos que han aconseguit transcendir de l’escena underground per a arribar a un públic molt més ampli que els segueix de concert en concert corejant els seus himnes. Després de girar tant per USA com per Europa, faran al TROPICAL RIOT un dels últims concerts abans de presentar el que serà el seu tercer LP a finals de la tardor d’aquest any.

Nunnery

(Hardcore Melòdic, Terrassa)

Nunnery són uns dels herois locals de l’escena hardcore de Terrassa. Amb més de 15 anys d’experiència sobre els escenaris i en una època de la seva carrera on fan molt menys concerts que en abans, aquesta serà una gran oportunitat per veure’ls injectar el seu Hardcore melòdic de la vella escola.

Thorpedians

(2Tone – Barcelona)

Aquesta banda de Early Reegae i 2Tone donarà un descans a les guitarres distorsionades i aportaran ritmes nous al TROPICAL RIOT 2018. Després de més de 10 anys d’experiència durant els que han estat girant per tot el territori català i europeu, els Thorpedians faran ballar a tot el públic del festival amb tot el seu repertori de hits.

BATEC

(Vallès i Ponent – Punk-Rock) Batec és una banda de la nova fornada del punk rock català nascuda a mig camí entre el Vallès i Ponent. Tot i la seva curta trajectòria, únicament 2 àlbums, tots els seus integrants acumulen molts concerts i quilòmetres d’experiència amb altres grups com ENCEFALIKA FM, The Anti-Patiks o Karbunko. Punk Rock directe, en català i corejable.

MAL-HUMORATS

(Punk-Rock – Terrassa)

El TROPICAL RIOT 2018 també vol apostar pels grups novells donant espai l’oportunitat d’obrir el festival a una jove i emergent banda. Les noves generacions venen fortes, i encara que els components d’aquesta banda vallesana de Punk-rock en català amb prou feines arriben als 20 anys, ja són tota una realitat i llençaran un LP per demostrar-ho aquesta propera tardor.

I a més a més

Al migdia a la piscina: Skippy Jukebox / Aida Sstrings / Síctor Valdaña / DJ Angoulos / DJ Le Canard

El final de festa al gimnàs: Punk Rock Karaoke (amb banda en directe!) / DJ Gras

 

 

Anuncios