rotaryNota de premsa.- El Rotary Club de Terrassa inicia les seves excursions matinals del nou curs 2018-198 amb una caminada el diumenge 2 de setembre per assistir al tradicional Aplec de Sant Salvador de les Espases.

Aquest aplec va molt més enllà de l’aspecte religiós ja que esdevé un punt de trobada on celebrar una bonica diada de germanor.

A Terrassa anar a l’Aplec de Sant Salvador de les Espases havia estat sempre un clàssic que en els darrers anys ha perdut arrel entre la ciutadania i que des de ja fa 3 anys el Rotary Club de Terrassa ha volgut recuperar.

L’ermita de Sant Salvador de les Espases està documentada des de l’any 985. Es va construir aprofitant part dels fonaments, paret i pedres del que fou el castell de les Espases, del qual actualment només hi ha les restes de la torre rodona que servia de vigilància. L’ermita presenta un caràcter gòtic a causa d’una reforma feta al segle XVI. La capella és d’una sola nau, de volta baixa i sense absis. Es va restaurar totalment l’any 1924 i el 1977 es va fer l’arranjament de l’interior de la capella.

La sortida s’iniciarà des de l’aparcament dels jutjats de Terrassa a les 8:30 del matí del diumenge 2 de setembre del 2018 per tal de poder arribar a la celebració de les 10:00 a la capella.

Les excursions del Rotary són obertes i qui ho desitgi s’hi pot apuntar. Només cal que ho faci saber enviant un mail a rotaryterrassa@gmail.com

Anuncios