Joves Talents Egarencs Feat. Carles Pineda
divendres, 5 octubre, 2018 – 22:30

La producció especial “Joves Talents Egarencs” dóna el tret de sortida a la programació regular de la Nova Jazz Cava. Una sessió inaugural que compta amb la participació de bona part de la nova generació de jazzmen terrassencs,  amb els germans Alemany, Roc al violí i Jofre al saxo tenor, Oriol López-Calle al piano, Miquel Galzeran al contrabaix, Òscar Jorba a la bateria i la col.laboració especial del saxofonistaCarles Pineda. Estrenat el passat Festival, el projecte inicia l’activitat musical del nou curs jazzístic 2018-2019. Us hi esperem!


Pentatòmic
dissabte, 6 octubre, 2018 – 22:30

Pentatòmic Band és un grup sorgit de diverses trobades musicals entre estudiants i professors a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Un grup on confluïm diferents generacions però alhora on es difuminen moltes barreres, i on simplement ens comuniquem i ens projectem com veus complementàries. Entre tots hem elaborat un repertori de temes especialment composts per aquesta formació. Composicions originals que expressen els nostres gustos, la nostra recerca i el nostre afany.


Si gaudeixes del jazz en viu i segueixes habitualment la programació de la Nova Jazz Cava, aprofita els avantatges de fer-te soci del nostre Club. No et voldràs perdre ni un concert!

Anuncios