The Funkenstein Trio + Jofre Alemany – Carles Pineda Jr. – Dr.Maha’s Miracle Tonic

Jofre Alemany
dijous, 11 octubre, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Carles Pineda Jr
divendres, 12 octubre, 2018 – 22:30

Carles Pineda Jr. s’acompanya de músics d’un alt nivell i trajectoria en una proposta plena d’expressió. En Pep Coca al contrabaix, l’Enric Carreres al piano i l’Oriol Cot a la bateria, composen l’estructura de la formació, amb una proposta singular que té com a eix central els estàndards de jazz interpretats per una veu masculina.


Dr Maha's Miracle Tonic
“Bank Robbers”
dissabte, 13 octubre, 2018 – 22:30

 

S’estrenen a Terrassa i ho fan amb nou disc! Ells són els Dr. Maha’s Miracle Tonic i arriben des de Bilbao amb “Bank Robbers”,  una proposta de temes originals que ens passegen per la música dels anys 40 a ritme de swing ballable, western swing i R&B.

Anuncios