Nota de premsa.- Anaïs Vila i el terrassenc Gerard De Pablo (Pantaleó) s’uneixen per primera vegada amb un projecte fresc, dolç i intimista en què versionen temes dels seus darrers àlbums. Les cançons de Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record 2017) i de L’Apartament(Petits Miracles, 2017) cobren una interpretació totalment nova i adaptada al duet de veus i guitarres.

La sonoritat enèrgica i lluminosa de Pantaleó i les seves melodies captivadores s’entrellacen amb la veu melosa i càlida d’Anaïs Vila, que alhora aporta tot el seu univers de composicions pròpies, escrites entre Liverpool i Barcelona, i que formen part del seu darrer treball Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record, 2017).

Desde fa uns mesos els dos músics s’han proposat presentar les seves cançons en concerts acústics i a pèl. Ermites i espais ítntims han servit al públic per enamorar-se i embriagar-se de les seves captivadores veus.

El concert començarà a partir de 2/4 de 12 de la nit al Cafè-bar d’Amics de les Arts (C/ Teatre, 2 Terrassa). El concert és a taquilla inversa.

Anuncios