Geni Barry Quartet – Amaro Freitas Trio Feat. Raynald Colom – Fronterazul

Geni Barry
dijous, 25 octubre, 2018 – 22:00

Entrada Gratuïta!


Amaro Freitas
divendres, 26 octubre, 2018 – 23:30

Amaro Freitas, considerat un dels renovadors de la música instrumental brasilera, s’ha envoltat pel baixista Jean Elton i el bateria Hugo Medeiros en el seu darrer treball, Sangue Negro.  En aquest concert s’unirà la trompeta de Raynald Colom, segell d’avantguarda i, alhora, tradició del jazz més pur.


Frontera Azul
dissabte, 27 octubre, 2018 – 22:30

Cal estar molt atents al projecte de fusió que ens ofereixen els Fronterazul. Una proposta plena de matisos que viatga del flamenc al jazz amb una naturalitat sorprenent. Des de la seva fundació al 2013 de la mà de Manuel Carmona i Samuel García “Tarraco”, ha estat un laboratori experimental i camp de proves per a desenvolupar la seva pròpia alquímia sobre ambdós llenguatges.

Anuncios